The Art Of Real Food

Share
The Art Of Real Food
Оцени рецептата

Хм, не знам от къде да започна.
От известно време ме влече здравословното хранене. Чистосърдечно си признавам, че не всички рецепти, които приготвям се вписват изцяло в графата “Здравословно хранене”. Упорито избягвам всички Е-та, готови подправки, сухи супи, фиксове (последните 3 не помня  кога за последно съм купувала, да не говорим за консумирането им) и прочие химични съединения. Съвсем случайно попаднаха на страницата на “The Art Of Real Food”. В неделя във Варна се проведе официалното представяне на том I от сборника с кулинарни картички ”Изкуството на истинската храна”. Имах честта и удоволствието да присъствам на събитието. Рецептите, представени в картичките ме плениха – лесни, бързи, вкусни и най-вече здравословни.

Благодаря на Галя и Диана, че ми позволиха да споделя прекрасните им рецепти с вас :)))

Новата секция в блога ми озаглавена “The Art Of Real Food” ще бъде мястото, където ще публикувам рецептите от картичките. Някой от тях няма да бъдат в оригинал, а ще бъдат пречупени през моята призма, ще бъдат приготвени с продукти, които обичам. От време на време в тази секция ще публикувам и мои творения по темата. :)))

Подкрепете ме

Щастлива съм да споделя, че за първа година съм номинирана в “Годишните награди за кулинарни блогове” на Blogovoditel. Категорията, разбира се е “Здравословни рецепти”.

 

Здравословното хранене понякога е трудно да бъде дефинирано, най-малко защото за всеки то носи различно послание и смисъл. Вярвам, че всеки от нас трябва да намери своята истина. (Може да прочетете тук философията ми.) Моята цел е да ви покажа, че здравословната и полезна храна е интересна, предизвикателна, вкусна и с достъпни познати продукти. Най-важното всеки може да я приготви у дома.

 

Ако сте приготвяли и опитвали моите рецепти и желаете да ме подкрепите, може да го направите като гласувате за наградата на публиката. Гласуването става само след регистрация в сайта на Блоговодител. Благодаря!

Newsletter

You Might Also Like

2 Коментара

 • Отговор
  Galya Talkington
  October 24, 2010 at 21:55

  Скъпа Таня,
  благодаря за милите думи! С радост ще следим рецептите ти, сайтът изглежда чудесно!

 • Отговор
  Tanya
  October 25, 2010 at 10:20

  Благодаря, Галя! :)) Рецептите ти от картичките са страхотни! С нетърпение очакваме да излезе следващия том :)) Случайно попаднах на блога ти. Там също видях много хубави предложения, набелязах си някои неща и скоро ще ги пробвам.

 • Вашият коментар

  Share
  Share