Партньорство

Станка Стоянова

Know How To Cook е място, където ще откриете рецепти без глутен, без лактоза и без рафинирана захар. Know How To Cook не винаги е бил такова място, както може би сте забелязали. Когато започнах този блог здравословното ми състояние и разбиранията ми за храната бяха различни.  Запазих миналото си, защото е нагледен пример как всеки от нас се променя и израства.

Мисията ми е да помагам на хората да се хранят осъзнато с вкусна, разнообразна, здравословната храна, приготвена със сезонни и предимно локални продукти.

Свържете се с мен, ако желаете да си партнираме и да работим съвместно по ваш проект в сферата на здравословното хранене и живот. Пишете ми на stanka[at]know-how-to-cook.com и ще се радвам да обсъдим възможностите за сътрудничество.

Разработване на рецепта

Нуждаете се от рецепти за вашия сайт или бранд? Ще се радвам да Ви помогна, като разработя авторски рецепти, съобразени с вашите нужди и желания и хармониращи с мисията ми за популяризиране на здравословното хранене.

При желание и необходимост, рецептите могат да бъдат придружени от красиви снимки, които да ги илюстрират.

Кулинарна фотография и стайлинг

В съвременния дигитален свят визуалното съдържание е задължителен елемент. Визуалното презентиране на продукта е начин да се открои неговата индивидуалност. То е и най-краткият път за достигане до клиента, чрез създаване на емоция и усещане.

Добре аранжираната храна може да създаде тази емоционална връзка, защото ние се храним преди всичко с очите. Чрез снимките храната оживява, проговаря, изкушава, провокира. Хубавата снимка може да представи продукта по-добре от 1000 думи.

Всички снимки в Know How To Cook са стилизирани, заснети и обработени лично от мен. Вярвам, че естествената светлина разкрива и най-добре обрисува красотата на храната. Това позволява продукта да се покаже в максимално близка до реалността ситуация.

Нуждаете се от снимки, които да използвате във вашия сайт, блог, книга или профил в социалните мрежи? Свържете се с мен, за да обсъдим възможностите.

Партньорска (спонсорирана) публикация в блога

Партньорските публикации са възможност да представите вашия продукт пред нова аудитория по впечатляващ и апетитен начин. Всяка публикация включва нова авторска рецепта, приготвена с един или няколко от презентираните продукти, както и снимки на готовото ястие. Вижте повече за процеса на създаване  на рецептите.

Целта на публикацията е да запознае аудиторията с продукта/услугата – какви техни болки и проблеми решава, къде може да бъде закупен, кой е неговият производител и други. Публикацията се споделя във всички социални канали на KnowHowToCook – facebook, instagram, както и в седмичния имейл бюлетин.

Представям само продукти и проекти, които хармонират с моята философия и вярвания за храната, и които използвам или бих използвала в ежедневието. Респективно, такива, които бих купила за себе си и/или семейството си. Запазвам си правото да бъда обективна за използваните продукти и да споделя мнението си за техните качества.

Презентиране/ревю на продукт в социалните мрежи

Представянето на продукт в социалните мрежи не е обвързано с разработване на рецепта. Това е начин да се представи продукта пред нова аудитория.

Кулинарни класове и демонстрации

Щастлива съм, когато споделям опита и страстта си към здравословната храна с други хора.

Кулинарни работилници за деца

Кулинарните работилници имат за цел да запознаят децата със света на храната. Децата учат най-добре през опита и личния пример. Тези работилници им дават възможност да се докоснат до храната, да я видят в нова светлина, да усвоят нови знания и умения, които да отнесат у дома.

Кулинарни класове за възрастни

Кулинарните класове за възрастни са чудесна възможност да прекарате приятно време заедно с вашите колеги, приятели или семейство. Начин да придобиете нови знания и умения, докато готвите заедно и споделяте храната.

Ако желаете да организирате кулинарна работилница за вашето семейство, приятели, колеги или искате да представите вашите продукти по иновативен начин пред публика, свържете се с мен, за да обсъдим идеите Ви.

Посланик на Вашия бранд (Brand Ambassador)

Искате Вашият бранд да се откроява сред другите, пишете ми, за да обсъдим как бихме могли взаимно да си бъдем полезни. Някои примери за сътрудничество от такъв тип са създаване на серия от блог публикации свързани с Вашия бранд, разработване на рецепти, giveaway в социалните мрежи, участие във Ваши събития – като демонстрации, вечери, и други.

Други

Ще се радвам да Ви помогна да развиете и реализирате вашите идеи и проекти. За въпроси, предложения и допълнителна информация, пишете ми на stanka[at]know-how-to-cook.com

Сайтът използва "бисквитки", за да Ви предостави по-добро потребителско изживяване. ОК Научете повече