fbpx
0 +
Посещения месечно
0 +
Последователи
0 +
Посетители месечно
0 +
Последователи
0 %
жени, 31 % между 25-34
0 +
Email абонати
0 %
София
0 %
Open rate email бюлетин

Данните са актуални към 01.08.2021. Моля, свържете се с мен за по-детайлен демографски профил и статистики за социалните мрежи.

Продуктово позициониране

Автентично продуктово позициониране, Качествено съдържание, Ангажирана аудитория, Завладяващи снимки

Желаете да представите Вашия продукт по най-добрия начин?

Ще интегрираме Вашия продукт в оригиналното и интересно съдържание на Know How To Cook, за да достигнете до силно ангажирана аудитория. Възможност за позициониране, според Вашите нужди и предпочитания, в блог публикация, социалните мрежи на Know How To Cook, седмичния бюлетин на Know How To Cook.

Рекламни банери

Аудитория от хиляди лоялни читатели, Множество размери и позиции

Ще Ви предоставим възможност за избор от множество позиции за разполагане на рекламни банери в сайта – преди или след конкретна рецепта или статия, в десния страничен панел, в заглавната част на сайта.

Разработване на рецепти и продукти

Авторски рецепти, Изкусителни снимки, Автентично продуктово позициониране

Търсите начин да запознате потребителите с продукта си и да им покажете как могат да го използват или имате нужда от помощ за разработване на нов продукт?

Ще Ви помогнем в създаването на вкусни, красиви, авторски рецепти, които подчертават характеристиките и предимствата на Вашите продукти и които хората наистина искат да приготвят у дома.

Можем да Ви бъдем полезни, и ако сте хранителна компания или заведение, и имате нужда от помощ за разработване на оригинална и иновативна здравословна рецепта.

Създаване на съдържание за уеб сайтове

Качествено съдържание, Оригинални рецепти, Красиви снимки

Нуждаете се от интересно съдържание?

Ще разработим за Вас авторски здравословни рецепти, фотографии и/или ангажиращо, интересно, ориентирано към потребителите съдържание, което можете да разпространявате чрез Вашия уебсайт, социални мрежи, имейл бюлетин или други канали.

Кулинарна фотография и фууд стайлинг

Завладяващи снимки, Апетитно изглеждаща храна, Естествено осветление

Нуждаете се от снимки, които да използвате във Вашия сайт, блог, книга или профил в социалните мрежи? Мога да Ви помогна.

Ще създадем за Вашите нужди красиви, естествени фотографии, които буквално изпълват устата със слюнка и ще помогнат на продукта Ви да се открои. Завладяващите фотографии са най-краткият път за достигане до потребителя.

Добре стилизираната храна помага за създаване на емоционална връзка, защото първо се храним с очите си. Красивата снимка може да представи продукта по-добре от 1000 думи.

Кулинарни работилници с деца + фондация "За храната"

Уникално преживяване, Споделяне, Нови знания и умения

Съвместно с фондация „За храната“ работим за изграждане на правилни навици на хранене при децата. Учим ги кои са базовите правила за безопасност в кухнята, как да избират правилните продукти, показваме им как сами могат да приготвят част от храната си.

Кулинарните работилници имат за цел да запознаят децата със света на храната. Децата учат най-добре през опита и личния пример. Тези работилници им дават възможност да се докоснат до храната, да я видят в нова светлина, да усвоят нови знания и умения, които да отнесат у дома

Кулинарни демонстрации, лекции, обучения и семинари

Уникално преживяване, Споделяне, Нови знания и умения

Щастливи сме, когато споделяме опита и страстта си към здравословната храна с други хора.

Кулинарни демонстрации

Кулинарните демонстрации са чудесна възможност да представите продукта си пред потребителите и да им да дадете възможност да се докоснат до него, да го опитат и тестват.

Групови кулинарни класове и тиймбилдинги

Кулинарните класове за възрастни са чудесна възможност да прекарате приятно време заедно с вашите колеги, приятели или семейство. По време на класа ще придобиете нови знания и умения, докато готвите заедно и споделяте храната.

Онлайн идвидуални кулинарни обучения

Имате нужда от помощ и насоки как да организирате готвенето у дома? Искате да научите тайните на безглутеновото и безмлечно готвене? Искате да усвоите нови рецепти?

Сега може да го направите от уюта на вашия дом. Без значение в кой край на България или света живеете. С удоволствие ще споделя моя опит с вас.

Сайтът използва "бисквитки", за да Ви предостави по-добро потребителско изживяване. ОК Научете повече