Работете с мен

Instant Cold Brewer

Партнирам си с брандове, в които вярвам, и растем заедно

Добре дошли в Know How To Cook! С гордост споделяме, че вече повече от 14 години моята мисия е да вдъхновявам хората да се хранят по-осъзнато чрез вкусни, здравословни и разнообразни рецепти. С удоволствие си партнирам с брандове, които споделят моите ценности и предлагат качествени продукти, помагайки им да достигнат до своите аудитории по по-автентичен начин..

+
Посещения месечно
+
Посетители месечно
%
Жени, 31 % между 25-34
+
Facebook Followers
+
Instagram Followers
%
София

Работа с клиенти

Какво споделят партньорите ми

Продуктово позициониране

Интегрирайте Вашия продукт в уникалното съдържание на Know How To Cook и достигнете до лоялна и ангажирана аудитория. Персонализирани възможности за позициониране в блог публикации и социални мрежи, съобразени с Вашите цели.

Рекламни банери

Достигнете хиляди лоялни читатели с рекламни банери в разнообразни размери и позиции. Изберете мястото на Вашата реклама – преди или след рецепти и статии, в десния страничен панел или в заглавната част на сайта.

Разработване на рецепти и създаване на съдържание

Искате да запознаете потребителите с Вашия продукт и да им покажете как да го използват? Ще създам вкусни и красиви авторски рецепти, които да подчертаят характеристиките и предимствата на Вашите продукти.

Кулинарни демонстрации

Кулинарните демонстрации са отличен начин да представите вашия продукт, позволявайки на потребителите да го опитат и тестват на място.

Kулинарни класове и тийм билдинги

Представете си приятно време с колеги, приятели или семейство! Заедно ще готвим и споделяме храната, като придобиваме нови знания и умения.

Онлайн индвидуални кулинарни обучения

Търсите помощ и насоки за организиране на готвенетo? Искате да усвоите нови рецепти? Mожете да го направите от уюта на вашия дом. С удоволствие ще споделя моят опит с вас.

брандове, с които съм работила

Schaer
Picantina
Вето уреди за вграждане
Bosch
Billa
Ботаника
Бондюел Bonduelle
Shopping Cart
Scroll to Top