Закуска

Независимо дали предпочитате здравословни рецепти с яйца, класически палачинки и кифлички, или сте фен на лесните закуски на фурна - в блога ще намерите вдъхновяващи рецепти за всяка сутрин. Вярваме, че качествената закуска е в основата на всеки успешен ден. Затова имаме разнообразие от вкусни традиционни и здравословни закуски за цялото семейство, които да приготвяте през всеки сезон.

Популярни рецепти за закуска

Каква е вашата любима закуска - солена или сладка? Яйца на очи, палачинки или пък кифлички? Вижте най-популярните рецепти за закуска, които вече са любими на много семейства.

Безглутенова закуска

Имате алергия или непоносимост към глутен и търсите рецепти за закуска без глутен? Вижте нашите изпитани сладки и солени безглутенови палачинки, мъфини, гофрети и баници.

Здравословна закуска

Насладете се на разнообразие от здравословни закуски, които ще ви помогнат да стартирате деня с енергия и добро настроение. Сладки и солени мъфини и палачинки, закуски без глутен и без млечни, защото здравословното може да бъде и вкусно.

Бързи закуски на фурна

Закуската на фурна е едно от тези малки удоволствия, които правят утрото специално. Ще се съгласите ли с мен? Затова имаме разнообразие от рецепти на фурна - любими сандвичи, питки, дори палачинки. Изберете си бърза рецепта и изненадайте приятно семейството си.

Закуски с яйца

Закуските с яйца са класика, която никога не излиза от мода, защото са вкусни и пълноценни. Имаме множество варианти - от палачинки до интересни рецепти за омлети и яйчени хлябове на тиган или фурна. Изберете си рецепта и започнете деня си с вкусна закуска.

Закуски с овесени ядки

Предпочитате да започнете деня със закуска с овесени ядки? Имаме рецепти и за вас - от различни сезонни варианти на овесени каши до сладки и солени мъфини и печива.

Всички рецепти за закуска

Shopping Cart
Scroll to Top