Авторство

Tanya

Всички снимки и текстовете с подробни описания на начина на приготвянето на дадена рецепта са обект на авторското право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.

Забранява се комерсиалното и некомерсиалното използването на мои снимки и текстове без писменото ми съгласие за това. За контакт с мен: contact[at]know-how-to-cook.com

Всички рецепти, публикувани в www.know-how-to-cook.com са приготвени от мен. Голяма част от рецептите са авторски – плод на моето въображение и експерименти в кухнята. Други са изпитани през годините и са ми предадени от моите баби и майка ми. Малка част от рецептите са адаптирани от различни източници. В съответните публикации това е изрично посочено, като е позован източника с активен линк към него.

Снимките, които придружават всяка публикация, са заснети и обработени лично от мен. Ако в някоя публикация, присъства снимка с друг автор, това изрично е указано.

При използване на рецепта от www.know-how-to-cook.com (копиране и/или адаптиране) укажете автора на рецептата и приложете активна хипервръзка(линк) към въпросната рецепта, а не към началната страница на блога.

Сайтът използва "бисквитки", за да ви предостави по-добро потребителско изживяване, персонализиране на съдържанието и анализ на посещаемостта. ОК Научи повече