fbpx

Любими продукти и промо кодове

Станка Стоянова
Instant Pot Pro Crisp

Защо в Know How To Cook има кодове за отстъпка?

Винаги съм била честна и откровена. Промо кодовете са възможност да си осигуря минимална възвръщаемост на средствата, които влагам всеки месец за поддържане и развиване на Know How To Cook.

  1. Споделям САМО продукти, които харесвам, използвам и в които вярвам – Много често получавам лични съобщения с въпроси за продуктите, които харесвам и използвам. Ежедневно всички виждаме стотици, дори хиляди реклами. Вярвам, че личното, напълно откровено споделяне е от полза, както за вас, като ползватели на продукта, така и за компанията, която го предлага. Това е печеливша ситуация, защото вие можете да вземете добре информирано решение, и ако закупите продукта, компанията също ще има полза от това.
  2. За разработване на нови рецепти са нужни продукти – За разработване и тестване на нови рецепти са нужни хранителни продукти, посуда, оборудване и други помощни средства. Всички тези неща не са безплатни, а по някога могат да бъдат и много скъпи.
  3. За поддържане на един блог са нужни финансови средства – Воденето и поддържането на качествен блог е свързано с ежемесечни разходи – за хостинг, техническа поддръжка, обучения, данъци, осигуровки и т.н. . Партньорството с компании, в които вярвам и харесвам, ми помага да компенсирам и покривам тези разходи.

Какво печелите вие?

Чрез кодовете за отстъпка можете да закупите продукти и услуги на преференциални цени. Всеки път, когато използвате някой от моите промо кодове, получавате отстъпка от цената на вашата покупка, а аз получавам малка комисионна за това. Решението дали ще си закупите или не даден продукт е изцяло ваше.


Партньори

Bionia

Биониа е сертифициран БИО производител, посветен на популяризиране на активен и здравословен начин на живот. Продуктите им са висококачествени, произведени от качествени суровини и с изчистен състав.

От няколко месеца използвам хранителната им мая, какаото, кокосовата захар, както и някои от хранителни добавки, които произвеждат. Гамата им от продукти включва още био растителни протеини, разтворими протеинови напитки със супер храни, бирена мая, халва.

Използвайте код за отстъпка Stan10, за да получите 10% отстъпка при покупка от сайта.

Към сайта на bionia.bg


D’free

Най-после открих заместители на млечните продукти, които да отговорят на всички мои изисквания – както вкусови така и като продукти, от които са направени. D’free е българска марка ферментирали ядкови храни, произведени на основата на кашу и кокосово мляко.

Използвайте код за отстъпка Stan10, за да получите 10% отстъпка при покупка от сайта. При стойност на поръчката над 30 лв, получавате безплатна доставка.

Към сайта на dfreefood.bg


Instant Pot

Instant Pot е канадска марка малки кухненски уреди, любими на стотици хиляди любители готвачи по света. С тяхна помощ приготвянето на вкусни и здравословни ястия е лесно и бързо. Mарката предлага десетки модели с различни функционалности и постоянно се развива. У дома използвам Instant Pot Duo 5,7L, Instant Duo Crisp + Air Fryer 8L, Instant Vortex Plus Air Fryer 5.7L и Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer 7.6L.

Пишете ми на имейл, или в социалните мрежи Facebook / Instagram, за информация за актуален промо код.

Към сайта на instantpot.bg


Mall To Home

Mall To Home е онлайн платформа за мода, козметика и стоки за дома. Разнообразието от съдове за хранене и готвене, прибори и принадлежности в кухнята е невероятно. Има за всеки по нещо. Някои от съдовете, в които представям рецептите в Know How To Cook, ще откриете при тях.

Използвайте код за отстъпка howtocook, за да получите 20% отстъпка при покупка на продукти от категория „За дома“ от сайта.

Към сайта на malltohome.bg

Сайтът използва "бисквитки", за да Ви предостави по-добро потребителско изживяване. ОК Научете повече