Сътрудничество

Share

Свържете се с мен, ако желаете да си партнираме и да работим съвместно по ваш проект в сферата на здравословното хранене и живот. Пишете ми на stanka[at]know-how-to-cook.com и ще се радвам да обсъдим възможностите за сътрудничество.

Разработване на рецепта

Нуждаете се от рецепти за вашия сайт или бранд? Ще се радвам да ви помогна, като разработя авторски рецепти, съобразени с вашите нужди и желания и хармониращи с мисията ми за популяризиране на здравословното хранене.

При желание и необходимост, рецептите могат да бъдат придружени от красиви снимки, които да ги илюстрират.

Кулинарна фотография и стайлинг

В съвременния дигитален свят визуалното съдържание е задължителен елемент. Визуалното презентиране на продукта е начин да се открои неговата индивидуалност. То е и най-краткият път за достигане до клиента, чрез създаване на емоция и усещане.

Добре аранжираната храна може да създаде тази емоционална връзка, защото ние се храним преди всичко с очите. Чрез снимките храната оживява, проговаря, изкушава, провокира. Хубавата снимка може да представи продукта по-добре от 1000 думи.

Ако се нуждаете от подобни снимки, свържете се с мен, за да обсъдим възможностите.

Вярвам, че естествената светлина разкрива и най-добре обрисува красотата на храната. Това позволява продукта да се покаже в максимално близка до реалността ситуация.

Партньорска (спонсорирана) публикация в блога

Партньорските публикации в блога са възможност за презентиране на продукт по впечатляващ и апетитен начин. Всяка публикация включва нова авторска рецепта, приготвена с един или няколко от презентираните продукти, и снимки на готовото ястие. Вижте повече за процеса на създаване  на рецептите.

Целта на публикацията е да запознае аудиторията с продукта/услугата – какви техни болки и проблеми решава, къде може да бъде закупен, кой е неговият производител и други. Публикацията се споделя във всички социални канали на KnowHowToCook – facebook, instagram, както и в седмичния имейл бюлетин.

Представям само продукти и проекти, които хармонират с моята философия и вярвания за храната, и които използвам или бих използвала в ежедневието. Респективно, такива, които бих купила за себе си и/или семейството си. Запазвам си правото да бъда обективна за използваните продукти и да споделя мнението си за техните качества.

Презентиране/ревю на продукт в социалните мрежи

Представянето на продукт в социалните мрежи не е обвързано с разработване на рецепта. Това е начин да се представи продукта пред нова аудитория.

Организиране на кулинарни работилници за деца и възрастни

Децата учат най-добре през опита и личния пример. Кулинарните работилници имат за цел да запознаят децата със света на храната. Дават възможност на деца и възрастни да се докоснат до храната, да я видят в нова светлина, да опитат нови и непознати храни, да усвоят нови знания и умения, които да отнесат у дома и да приложат в ежедневието.

Ако желаете да организирате здравословна кулинарна работилница за вашето семейство, приятели, колеги или искате да представите вашите продукти по иновативен начин пред публика, свържете се с мен, за да обсъдим идеите ви.

Други

Ще се радвам да ви помогна да развиете и реализирате вашите идеи и проекти. За въпроси, предложения и допълнителна информация, пишете ми на stanka[at]know-how-to-cook.com

Share
Share