Вашите 12 любими рецепти за 2017

Instant Pot Promo

Отиващата си 2017 година беше шеметна и наситена с емоции, спадове и възходи. Година на осъзнаване и преоткриване на себе си. Година, която дълго ще помня, заради всичко, което ми даде и отне. Година, в която споделих над 50 нови рецепти в Know How To Cook.

50! Не мога да повярвам, че броят им е толкова голям. Зад всяка рецепта стоят много часове работа, които остават скрити. Процесът от създаване на една рецепта, до представянето й тук е дълъг и отнема дни, седмици, понякога дори месеци. Всичко започва с раждането на емоцията и копнежа за определен вкус. Следват неколкократни опити за постигането му, а после е време за стилизиране и заснемане на финалния вариант, най-сладката, вълнуваща и вдъхновяваща част от процеса. Накрая идва ред на по-скучната част – подбор и обработване на снимки и текст към всяка рецепта. Ето защо ми е трудно да повярвам, че през 2017 съм създала и споделила над 50 рецепти. Упорито човече съм. 🙂

Днес, ден преди да изпратим старата година, реших да отдам заслуженото на най-харесвани рецепти за 2017. Вашите (мои) 12 любими рецепти за 2017. Тези рецепти, които бяха най-четени, споделяни и приготвяни. Рецептите, за които получих толкова много снимки и отзиви от вас. Благодаря ви! Благодаря ви, че готвим заедно вкусна и полезна храна! Благодаря за всяка мила дума и за всяко „Здравей“! Благодаря ви, за всеки коментар и усмивка във Facebook и Instagram! Благодаря, че ми давате увереност да мечтая за един различен свят, който да изградим заедно! Благодаря, че ме правите щастлива!

12. Пастет от черен дроб и зеленчуци

Пастет от черен дроб и зеленчуци

11. Сурови шоколадови барчета с бадеми

Сурови шоколадови барчета с бадеми

10. Безмлечен ягодов сладолед

Безмлечен ягодов сладолед с ягодов сироп

9. Тиквеник (без глутен и без кори)

Тиквеник без глутен

8. Печено паприковано свинско филе

Печено паприковано свинско филе

7. Ферментирали зеленчуци

Диво ферментирали зеленчуци

6. Солени спаначени палачинки

Солени спаначени палачинки

5. Майонеза от авокадо

Майонеза от авокадо

4. Безглутенови палачинки с банан и бадеми

Безглутенови палачинки с банан и бадеми

3. Морковена торта (без глутен и млечни продукти)

Морковена торта (без глутен, палео, без лактоза)

2. Домашно босилеково песто

Домашно босилеково песто

1. Шоколадова торта с тиква и лешници (без глутен и млечни продукти)

Шоколадова торта с тиква и лешници

Весело посрещане на новата 2018 година! Пожелавам ви много смях и радостни мигове! До следващата година, когато ви обещавам, че тук ще има още нови рецепти за вкусна и полезна храна.

Оставете коментар & оценете рецептата

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top