20.05.2017 – Детска кулинарна работилница в The Social Teahouse за Food Revolution Day

Instant Pot Promo

Вече няколко дни се опитвам да разкажа за Food Revolution Day Bulgaria и не мога. Просто не мога! Думите са застанали на върха на езика ми и не искат да помръднат от там. Не искат да излязат.

Нали знаеш, онези моменти, в които си преживял нещо красиво. Нещо, което истински те е докоснало и те е направило щастлив. Онези моменти, които искаш да разкажеш на целия свят, но едновременно и искаш да ги запазиш максимално за себе си, за да не изгубиш тяхната магия и енергия. Food Revolution Day беше такъв момент за мен. Момент, който съм бленувала в мечтите си. Момент, който ще остане завинаги в спомените. Емоция, която ще нося винаги.

Тъй като няма как с думи да опиша тази емоция ще оставя снимките да говорят. Снимките на грейналите детски очи и техните усмивки. За повече снимки от тази детска кулинарна работилница, виж галерията в началото на статията. Използвай стрелките, които се появяват, когато курсора на мишката попадне върху снимката.  Прекрасните снимки са дело на PS Photography.

Детска кулинарна работилница по случай Food Revolution Day 2017 в Социалната чайна

Кога?

20 май 2017 г, събота

Къде?

The Social Teahouse, Социалната чайна в гр. Варна.

Какво?

Детска кулинарна работилница по случай Food Revolution Day (Ден на хранителната революция). Заедно с 20 деца учихме за полезните и вредните храни. Готвихме, хапнахме и се забавлявахме в продължение на 3 часа. Заедно, като един голям отбор, приготвихме освежаващата и невероятно вкусна лавандулова лимонада, с която Чайната посреща своите гости, вариация на табуле с киноа и здравословни шоколадови бонбони.

 

Огромни благодарности на всички доброволци и спонсори, които направиха възможен Food Revolution Day България. Благодаря за всеотдайността и безрезервната подкрепа! Доказахме, че заедно можем повече и поставихме основите на така желаната от всички промяна. Промяна, която ще направи нашите деца по-здрави.

Оставете коментар & оценете рецептата

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top