Създаване и управление на колекции/менюта

Instant Cold Brewer

Добавяне на нова колекция/меню към вашите колекции

1. За да създадете ново меню, като използвате празен шаблон, отидете на страницата „Колекции рецепти и менюта“. Можете да я достъпите от меню Колекции в сайта. Под таблицата с вашите колекции ще видите линк „Добави колекция“.

2. Когато кликнете върху него, ще се покаже списък с празни шаблони за седмично меню, който може да използвате, за да планирате храненето на вашето семейство. Има готови шаблони за 5 или 7 дни. Изберете желания шаблон и празна версия на този шаблон ще бъде добавена към списъка с вашите менюта и колекции.

Преименуване на колекция / Меню

1. Имате възможност да преименувате вашето меню на този етап или по-късно. Ако желаете по-късно да промените името на менюто, нейното описание или да я изтриете, кликнете на иконата с 3-те точки, която се намира най-вдясно на реда. Ще се отвори меню, от което да изберете действието, което да извършите.

2. След като кликнете върху менюто/колекцията, която току що сте добавили към вашите колекции, ще се отвори новият празен шаблон. За да започнете да планирате вашето меню и да добавите рецепта към него, кликнете върху линка „Добави елемент“. Това може да направите и от малката икона +, която се намира отдясно на „Вечеря“.

3. След като натиснете върху линка „Добави елемент“, ще се отвори нов прозорец, от който може да изберете дали да добавите рецепта от вашите запазени рецепти ( кликнете върху „Добави от колекция“) или да потърсите с търсачката рецепта в базата на Know How To Cook. Имате възможност да добавите към менюто и собствена рецепта или бележка. Бележките може да използвате, за да си отбележите, че за вечеря ще се храните навън или ще поръчате пица, да добавите ястие, за което не ви е нужна рецепта, защото можете да го приготвите със затворени очи, или да си напомните например, че трябва да накиснете предварително леща или да извадите каймата от фризера.

4. След като намерите рецепта, която искате да добавите към вашето меню, просто кликнете върху нея и тя ще бъде добавена.

Разместване на Рецепти в менюто

1. С лекота можете да размествате вече добавените рецепти в менюто. Просто кликнете и задръжте мишката върху малката икона =, която се намира в горния ляв ъгъл на всяко каре с рецепта, плъзнете рецептата до желаната позиция и я пуснете.

Премахване на рецепта от меню

Кликнете върху иконата с три точки, която се намира в долния ляв ъгъл на клетката, в която се намира рецептата. От появилото се меню изберете „Премахни елемента“.

Shopping Cart
Scroll to Top