Създаване и използване на списък за пазаруване

Instant Cold Brewer

За да създадете списък за пазаруване за вашето седмично/тематично меню или колекция със запазени рецепти отидете на страницата „Колекции рецепти и менюта“. Вдясно от всяко меню и/или колекция с рецепти, ще видите малка икона във формата на количка за пазаруване. Кликнете върху нея, за да генерирате списък за пазаруване. В този списък ще бъдат включени всички необходими продукти за приготвяне на рецептите, които са включени в тази колекция / седмично меню.

Ако не желаете в списъка за пазаруване да се включват всички продукти, необходими за приготвяне на рецептите от това меню / колекция, влезте в колекцията, за която искате да генерирате списък. В горния десен ъгъл намерете иконата количка за пазаруване и кликнете върху нея.

След като щракнете върху иконата, ще се отвори нова страница. Имате възможност да изберете кои рецепти от менюто / колекцията искате да включите в списъка си за пазаруване. След като направите своя избор, кликнете отново върху иконата на количката, за да генерирате списъка.

Можете да премахнете продукти от списъка за пазаруване, като поставите отметка в квадратчето пред съответния продукт. След това щракнете върху иконата за запазване, за да запазите актуализирания списък за пазаруване.

Ако след създаване на списъка, направите промени в рецептите включени в менюто / колекцията е необходимо отново да генерирате списъка, за да бъдат отразени направените промени. За целта кликнете върху „Повторно генериране на списъка за пазаруване“, за да изтеглите тези актуализации. Ще бъдете подканени да изберете дните/групите, които искате да включите, след което щракнете върху „Генериране на списък за пазаруване“, за да получите актуализирания списък.

Shopping Cart
Scroll to Top