Персонализиране на готово меню

Instant Cold Brewer

Добавяне на готово меню към вашите колекции

Към вашите колекции може да добавяте и готовите менюта, които са специално подготвени, за да ви улеснят в ежедневието. Всяко от тези менюта може да бъде персонализирано. Можете да заменяте рецепти, да добавяте рецепти, както и да променяте броя на порциите за всяка рецепта.

За да добавите предварително създадено меню към вашия списък с колекции отидете в страницата „Колекции рецепти и менюта“. Кликнете върху линка „Добави готово меню към твоите колекции“ и изберете меню. След като го изберете, то ще бъде добавено към списъка ви с менюта/колекции с рецепти. Можете да го преименувате и да промените описанието му, ако желаете.

Добавяне на рецепта към менюто

Към менюто можете да добавите рецепти от вече запазените такива във вашите колекции или можете да потърсите рецепти в цялата база данни на Know How To Cook. След като намерите желаната от вас рецепта, кликнете върху нея, за да я добавите към вашето меню. Към менюто може да добавите и ваша рецепта.

Премахване на рецепта от менюто

За да премахнете рецепта от менюто, кликнете върху трите точки отляво на картата с рецепта, след което изберете „Премахни елемента“

Дублиране и пренареждане на рецепти в Менюто

В някои случаи може да искате да дублирате рецепта, за да си напомните да използвате остатъците за друго ястие.
За да дублирате рецепта, кликнете върху иконите с три точки в долния ляв ъгъл на картата с рецепти, която искате да дублирате и изберете „Направи копие на елемента“.

Ако искате да промените разпределението на рецептите по дни, кликнете върху иконата с две хоризонтални ленти, която се намира в горния десен ъгъл на картата с рецепти. След като кликнете върху иконата, задръжте с мишката и плъзнете рецептата към нов ден или група (закуска, обяд, вечеря).

Shopping Cart
Scroll to Top