Наръчник за оцеляване в джунглата на здравословното хранене

Instant Cold Brewer

Запиши се за седмичния имейл бюлетин на KnowHowToCook

 

Храната е емоция и наслада! Храната е щастие и любов! Храната е здраве! Храната е избор, който правим ежедневно. Един от най-важните. Той трябва да е разумен и осъзнат.

Често, в натовареното ежедневие, подценяваме храната заради липса на време. Храним се на крак, не се замисляме как и с какви продукти е приготвена храната ни… Не си даваме сметка, че храната е горивото на нашето тяло. За съжаление, често започваме да й отдаваме нужното внимание едва, когато здравето ни се влоши.

Да готвиш вкусна и полезна храна е лесно и всеки може да се справи. Не са нужни специални умения и техники, а само желание за промяна и щипка любов. Извървях дълъг път, който не винаги беше лесен, но научих, че щом има желание има и начин. Искам да ти покажа, че всеки може да се храни с добра храна.

Искаш ли всяка седмица да получаваш лесни, изпитани рецепти за истинска и вкусна храна, които да приготвиш бързо и лесно в уюта на своя дом? Искаш ли да научиш малки трикове как да приготвяш неустоимо вкусна и здравословна храна? Искаш ли първи да получаваш информация за новостите около Know How To Cook и предстоящите събития?

Запиши се за седмичния бюлетин на KnowHowToCook, за да получиш всичко това напълно безплатно.

Наръчник за оцеляване в джунглата на здравословното хранене от Станка Стоянова

Специално за теб подготвих  „Наръчник за оцеляване в джунглата на здравословното хранене“,  в който споделям моите малки тайни и трикове, които ми помагат да балансирам между работа, семейство, хоби и здравословно хранене. В него ще откриеш ценни съвети, благодарение на които ще научиш как да организираш и оптимизираш процеса на приготвяне на храна – от планирането до готвенето. Джунглата на здравословното хранене е слънчева и приветлива и те очаква!

За да получиш наръчника е нужно само да се регистрираш за седмичния ми бюлетин, като попълниш твоите име и имейл адрес във формата за регистрация.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 thoughts on “Наръчник за оцеляване в джунглата на здравословното хранене”

  1. Мария

    Много се извинявам, получих Наръчника. Благодаря 🙂

  2. Мария

    Здравейте! Много бих искала да прочета Наръчника, но нещо не успявам…След изписването на името и имейла, при натискане на бутон „изтегли наръчника“ има препратка към абонамент за бюлетина /за който съм абонирана/ и ми казва, че съм въвела грешен имейл, защото такъв вече съществувал в системата за абонамент за бюлетина…:(

  3. Denitsa Anastasova

    Страхотна идея за книга, вярвам, че ще бъде много полезна. Благодаря предварително.

Shopping Cart
Scroll to Top