Instant Cold Brewer

Абонирайте се за KNOW HOW TO COOK+

Открийте приятната страна на готвенето. Know How To Cook + събира на едно място всичко, от което имате нужда.

Здравословни, сезонни рецепти за закуска, обяд и вечеря

Статии и съвети, които ще ви направят по-уверени в кухнята

Удобен планер за седмично меню, който винаги е в джоба ви

Know How To Cook + е естественото продължение на Know How To Cook. Know How To Cook + е за всяка жена, на която й е писнало всяка вечер да се чуди какво да сготви за вечеря и как да балансира между капризите на всички вкъщи. За всяка жена, която иска да предложи на семейството си вкусна, домашна и пълноценна храна без да прекарва по цял ден в кухнята.

Целта на Know How To Cook + е да ви предоставя на едно място както разнообразие от лесни и изпитани рецепти, така и полезна информация за храните, методите за тяхното съхранение, начините на готвене и още практични съвети и споделен опит, които да ви улеснят в ежедневието и да ви направят по-уверени в кухнята.

Като членове на Know How To Cook + ще получите не само ексклузивно съдържание, но и достъп до всички нови и вече съществуващи рецепти и статии БЕЗ РЕКЛАМИ, защото за мен е важно да получите най-доброто изживяване. Като бонус ще имате и пълен достъп до мобилното приложение на Know How To Cook.

Какво е включено в KNOW HOW TO COOK+

Ексклузивни рецепти

Постоянно нарастваща библиотека от специално разработени и многократно тествани рецепти за всеки сезон. Без глутен и без млечни, разбира се, но подходящи за цялото семейство, за да не прекарвате цял ден в готвене.

Седмични
менюта

Планирайте предварително храната за седмицата, за да намалите стреса в ежедневието, да оптимизирате разходите и разхищението на храна, и най-важното да се насладите на ястията, които обичате вместо всеки ден след работа да се чудите как да спасите вечерята.

Съвети и трикове от кухнята

Съвети, трикове, статии и полезни ресурси за готвенето и храненето, които ще ви направят по-уверени в кухнята.

Запазване на рецепти

Вече не е нужно всеки път да използвате търсачката, за да намерите любимите си рецепти. Сега можете да ги запазите и достъпите само с един клик в сайта или в мобилното приложение.

Достъп по всяко време

Сайтът е напълно пригоден за мобилни устройства, така че можете да търсите и запазвате рецепти, да четете полезните материали и да планирате менюто си всеки ден, по всяко време, независимо къде се намирате.

Списък за пазаруване

Само с един бутон бързо и лесно създавате списък за пазаруване на основата на вашето седмично или тематично меню. Може да го разпечатате или да го преглеждате от екрана на телефона си и да отбелязвате съставките, докато пазарувате, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо в магазина.

Без рекламни банери

Фокусирайте се напълно върху рецептите и съдържанието, което ще откриете в Know How To Cook. Наслаждавайте се на съдържанието, което предоставя платформата, без прекъсвания и премигащи реклами.

Мобилно приложение

По-бърз и лесен достъп до рецептите. Без дълъг уводен текст преди рецептата и без реклами. В приложението са добавени и удобни филтри за търсене.

Присъединете се към KNOW HOW TO COOK+

Включете се в Know How To Cook Plus и разширете кулинарните си хоризонти, с ексклузивен достъп до рецепти, статии и ресурси, които ще ви помогнат да станете по-уверени в кухнята, ще ви вдъхновят и насърчат да откриете нови вкусове и техники.

9,99 лв. / на месец

Месечен абонамент

A brief description goes here

Нова ексклузивна рецепта всяка седмица
Идеи за седмично сезонно меню
Статия с полезна информация всеки месец
Достъп до пълната функционалност на мобилното приложение на Know How To Cook
Достъп от всяко устройство
Без реклами
Запазване на любими рецепти
Създаване и управление на седмично меню
Изготвяне на списък за пазаруване

Абонаментът се подновява автоматично всеки месец. Можете да го прекратите по всяко време

99,99 лв. / за 12 месеца

Годишен абонамент

A brief description goes here

Нова ексклузивна рецепта всяка седмица
Идеи за седмично сезонно меню
Статия с полезна информация всеки месец
Достъп до пълната функционалност на мобилното приложение на Know How To Cook
Достъп от всяко устройство
Без реклами
Запазване на любими рецепти
Създаване и управление на седмично меню
Изготвяне на списък за пазаруване

Абонаментът се подновява автоматично всяка година. Можете да го прекратите по всяко време

Често задавани въпроси

Отговорите на въпросите, които си задавате

Имате още въпроси или нужда от съдействие? Свържете се с мен

Защо създадох KNOW HOW TO COOK +

Знам какво е някой в семейството да има хранителна непоносимост или да се налага поради здравословни причини да спазваш терапевтичен хранителен режим, който изключва много храни от менюто ти. Знам колко е трудно да се опитваш да балансираш между хилядите задачи в ежедневието и същевременно всеки ден да приготвяш домашна храна за семейството си. Храна, която освен вкусна, трябва да бъде разнообразна, качествена и пълноценна. Храна, която да не изисква да прекараш цял ден в кухнята, защото кой разполага с толкова свободно време в наши дни? Храна, която трябва да се хареса от всички и по възможност да е съобразена с твоя хранителен режим и/или капризите на децата, за да не се налага да готвиш за всеки по отделно.

Всичко това ме мотивира да създам Know How To Cook +, за да ви помогна по-бързо да намирате отговор на вечния въпрос „Какво да сготвя за вечеря?“ и да откриете радостта от готвенето. За ваше удобство и улеснение реших да добавя в сайта инструмент за планиране и автоматично генериране на списък за пазаруване, както и шаблони за седмични менюта, заедно с непрекъснато нарастваща база от данни със сезонни рецепти, както от българската традиционна кухня, така и по-модерни рецепти, подходящи не само за хора, с непоносимост или алергия към глутен и/или млечни, а за цялото семейство.

Винаги съм искала в Know How To Cook да има изобилие от систематизирана, полезна информация, събрана на едно място, която да ви помага да надграждате кулинарните си умения и знания. Да се превърне в онлайн платформа, в която да можете да откриете отговор на всички въпроси свързани с готвенето, които си задавате и да ви дава увереност, че можете да се справите с ежедневните предизвикателства в кухнята и да приготвяте за семейството си вкусна храна с минимални усилия, дори и вкъщи да имате капризни деца или ако някой от семейството има алергия. Освен изпитани сезонни рецепти да предлага и богата информация както за готвенето, така и за храненето и организацията в кухнята, като например за различните техники за готвене, по-детайлна информация за продуктите, тяхното съхранение, предварителна подготовка, заготовки и още много тайни и трикове.

Подкрепата ви е движещата сила на KNOW HOW TO COOK

Know How To Cook съществува благодарение на вашата подкрепа. Тя ми позволява да продължавам да правя това, което обичам – да създавам и споделям с вас вкусни, сезонни рецепти и висококачествено съдържание, което да ви помага в ежедневието. Благодаря ви!

Shopping Cart
Scroll to Top