20.05.2017 – Детска кулинарна работилница в The Social Teahouse за Food Revolution Day

Share
20.05.2017 – Детска кулинарна работилница в The Social Teahouse за Food Revolution Day
Оцени рецептата

Вече няколко дни се опитвам да разкажа за Food Revolution Day Bulgaria и не мога. Просто не мога! Думите са застанали на върха на езика ми и не искат да помръднат от там. Не искат да излязат.

Нали знаеш, онези моменти, в които си преживял нещо красиво. Нещо, което истински те е докоснало и те е направило щастлив. Онези моменти, които искаш да разкажеш на целия свят, но едновременно и искаш да ги запазиш максимално за себе си, за да не изгубиш тяхната магия и енергия. Food Revolution Day беше такъв момент за мен. Момент, който съм бленувала в мечтите си. Момент, който ще остане завинаги в спомените. Емоция, която ще нося винаги.

Тъй като няма как с думи да опиша тази емоция ще оставя снимките да говорят. Снимките на грейналите детски очи и техните усмивки. За повече снимки от тази детска кулинарна работилница, виж галерията в началото на статията. Използвай стрелките, които се появяват, когато курсора на мишката попадне върху снимката.  Прекрасните снимки са дело на PS Photography.

Детска кулинарна работилница по случай Food Revolution Day 2017 в Социалната чайна

Кога?

20 май 2017 г, събота

Къде?

The Social Teahouse, Социалната чайна в гр. Варна.

Какво?

Детска кулинарна работилница по случай Food Revolution Day (Ден на хранителната революция). Заедно с 20 деца учихме за полезните и вредните храни. Готвихме, хапнахме и се забавлявахме в продължение на 3 часа. Заедно, като един голям отбор, приготвихме освежаващата и невероятно вкусна лавандулова лимонада, с която Чайната посреща своите гости, вариация на табуле с киноа и здравословни шоколадови бонбони.

 

Огромни благодарности на всички доброволци и спонсори, които направиха възможен Food Revolution Day България. Благодаря за всеотдайността и безрезервната подкрепа! Доказахме, че заедно можем повече и поставихме основите на така желаната от всички промяна. Промяна, която ще направи нашите деца по-здрави.

Подкрепете ме

Щастлива съм да споделя, че за първа година съм номинирана в “Годишните награди за кулинарни блогове” на Blogovoditel. Категорията, разбира се е “Здравословни рецепти”.

 

Здравословното хранене понякога е трудно да бъде дефинирано, най-малко защото за всеки то носи различно послание и смисъл. Вярвам, че всеки от нас трябва да намери своята истина. (Може да прочетете тук философията ми.) Моята цел е да ви покажа, че здравословната и полезна храна е интересна, предизвикателна, вкусна и с достъпни познати продукти. Най-важното всеки може да я приготви у дома.

 

Ако сте приготвяли и опитвали моите рецепти и желаете да ме подкрепите, може да го направите като гласувате за наградата на публиката. Гласуването става само след регистрация в сайта на Блоговодител. Благодаря!

Newsletter

You Might Also Like

Оставете първия коментар

Вашият коментар

Share
Share