13.04.2017 – Работилница “Великденски яйца с багрите на природата”

Share
13.04.2017 – Работилница “Великденски яйца с багрите на природата”
Оцени рецептата

На Велики Четвъртък (13 април 2017 година) по покана на любимата ми пекарна “Хатори” направихме съвместна работилница/демонстрация за боядисване на великденски яйца с натурални продукти. Показах нагледно и разказах за техниките и билките, подправките и зеленчуците, които може да се използват за обагряне на великденските яйца.

Беше забавно и много интересно. Ако си любопитен да видиш как протече събитието, разгледай снимките в галерията по-горе. За да прегледаш всички снимки, използвай стрелките, които се появяват, след като курсора на мишката попадне върху снимката.

Ако искаш да разбереш повече за техниките за боядисване на яйца с природни продукти, които използам, прочети статията по темата, която непрекъснато допълвам.

 

 

Подкрепете ме

Щастлива съм да споделя, че за първа година съм номинирана в “Годишните награди за кулинарни блогове” на Blogovoditel. Категорията, разбира се е “Здравословни рецепти”.

 

Здравословното хранене понякога е трудно да бъде дефинирано, най-малко защото за всеки то носи различно послание и смисъл. Вярвам, че всеки от нас трябва да намери своята истина. (Може да прочетете тук философията ми.) Моята цел е да ви покажа, че здравословната и полезна храна е интересна, предизвикателна, вкусна и с достъпни познати продукти. Най-важното всеки може да я приготви у дома.

 

Ако сте приготвяли и опитвали моите рецепти и желаете да ме подкрепите, може да го направите като гласувате за наградата на публиката. Гласуването става само след регистрация в сайта на Блоговодител. Благодаря!

Newsletter

You Might Also Like

Оставете първия коментар

Вашият коментар

Share
Share